Când va începe vaccinarea populației generale. Dr. Gheorghiță anunță liste de așteptare pentru vaccinare anti-COVID

0
164

Din data de 15 martie cei care vor dori să se vaccineze într-un anumit centru vor avea la dispoziție o listă de așteptare și vor fi notificați prin SMS și e-mail când se eliberează locuri, a anunțat, marți, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid, Valeriu Gheorghiță.

”Lista de așteptare va fi disponibilă în platforma de programare din 15 martie. Modalitatea de înscriere rămâne similară cu programarea derulată până la acest moment. Fiecare persoană va alege un centru de vaccinare. În momentul în care în respectivul centru vor fi locuri disponibile persoana va fi notificată prin SMS și e-mail și va avea la dispoziție acel loc liber pentru 24 de ore pentru a confirma programarea”, transmite Valeriu Gheorghiță, potrivit Digi24.

Medicul spune că următoarea etapă este simplă.

”Astfel, persoana doar va salva și va confirma că dorește programarea în respectivul centru de vaccinare”, adaugă Gheorghiță.

Data la care populația generală se va putea programa pe platformă în vederea vaccinării

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat că lista de așteptare pe platforma de programare în vederea administrării vaccinului va fi disponibilă din 15 martie.  De la această dată se vor putea înscrie pe listă și persoanele din etapa a treia, adică populația generală.

Vaccinarea efectivă a populației generale va începe, însă, cel mai devreme, în luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.