„Când voi fi Mare” – consiliere şi orientare profesională pentru copii

Peste 150 de elevi şi părinţi ai acestora au participat sâmbătă, la Primăria Sectorului 2, la întâlnirea cu personalităţi din diverse domenii, pentru a le afla secretele care le-au asigurat o carieră de succes.

Nume de referinţă precum: Vlad Enăchescu – comentator sportiv, Octavia Geamănu – prezentator TV şi blogger, Cezara Munteanu – actriţă de teatru şi film, Florin Dobre – designer, Mihaela Zgripcea – avocat, Laurenţiu Hopu – militar şi-au prezentat poveştile de viaţă care i-au făcut celebri şi i-au consiliat pe cei mici în legătură cu paşii pe care trebuie să-i facă pentru a-şi atinge scopurile propuse.

La rândul său, domnul Viceprimar Dan Cristian Popescu i-a sfătuit pe tineri să-şi urmeze ţelul în viaţă şi să dea dovadă de perseverenţă în atingerea obiectivelor propuse. În sprijinul lor, Primăria Sectorului 2 investeşte continuu în modernizarea unităţilor de învăţământ şi le pune la dispoziţie condiţii excepţionale, comparabile cu cele din sistemul privat din ţările vestice.

Aflat la cea de-a doua ediţie, proiectul „Când voi fi Mare” este derulat în comun de administraţia publică locală a sectorului 2, Biblioteca Metropolitană şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 10 – 15 ani din instituţiile de învăţământ din Sectorul 2.

Proiectul se desfăşoară cu sprijinul membrilor Consiliului Local Sector 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati