Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate din Republica Moldova la Primăria Chișinăului, în vizită la principalele obiective de investiții din Sectorul 4

0
242

Pasajul Europa Unită, Parcul Tudor Arghezi și Spitalul de Stomatologie au fost, astăzi, studiate îndeaproape de o delegație condusă de deputatul Lilian Carp, candidatul la Primăria Chișinăului din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, formațiunea politică ce a susținut-o pe Maia Sandu, la alegerile din 2020, pentru Președinția Republicii Moldova.

Înaintea vizitei din teren, oaspeții au avut o întrevedere cu primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, în cadrul căreia au identificat similarități între cele două unități administrative, precum și soluții de dezvoltare a celor două comunități.

Principalele subiecte discutate au vizat proiectele de infrastructură mare și de sistematizare a traficului rutier, cum ar fi construirea de pasaje, amenajarea de parcări, reconfigurarea principalelor artere de circulație, dar și implementarea de soluții alternative de transport, nepoluante.

Totodată, prietenii noștri de peste Prut și-au manifestat interesul pentru construirea de școli și grădinițe, parcuri, locuri de joacă, unități sanitare, dar și pentru reabilitarea termică a locuințelor.

La finalul discuțiilor, edilul Daniel Băluță a însoțit delegația din Republica Moldova într-o vizită de lucru la trei dintre cele mai importante obiective de investiții din Sectorul 4.

 

„Sunt bucuros să observ că, în continuare, munca depusă în ultimii ani de comunitatea Sectorului 4 este exemplu de bune practici și că efortul nostru poate sprijini dezvoltarea și a altor orașe, cum ar fi cele din Republica Moldova! L-am primit astăzi pe domnul deputat Lilian Carp, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate din Republica Moldova la Primăria Chișinăului și l-am asigurat că îi vom fi alături în acest demers deosebit de important pentru frații noștri moldoveni. Împreună cu acesta, am vizitat mai multe obiective de investiții din sectorul nostru, între care și pasajul Europa Unită, și i-am explicat, în detaliu, importanța susținerii europene în demersurile de dezvoltare sănătoasă a comunităților noastre”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

 

Sectorul 4 se alătură, astfel, autorităților române care susțin eforturile Republicii Moldova în drumul său pentru aderarea la Uniunea Europeană, vecinii noștri având, în prezent, statutul de țară canditată pentru a face parte din marea familie europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.