Candidatură surpriză la conducerea PNL Sector 4: Fostul șef al Poștei Române, Horia Grigorescu, candidează la președinția Filialei Liberale S4

Fostul președinte al Poștei Românie, Horia Grigorescu, și-a anunțat candidatura pentru poziția de Președinte al Filialei Liberale Sector 4.

Grigorescu transmite, într-o postare pe pagina sa de socializare, că ”este timpul de a intra într-o competiție constructivă care să conducă la mai binele cetățenilor Sectorului 4, în interiorul valorilor, principiilor și ideologiilor democratice pe care ca liberali le trăim și promovăm.”

Horia Grigorescu: Am învățat că alături de fiecare dintre voi, în echipă, ascultând și apreciind fiecare punct de vedere, proiectele liberale pot fi create, asumate, implementate pentru bunăstarea fiecărui om din comunitățile pe care le reprezentăm.

”Ne așteaptă grele provocări, dar și mari oportunități la care doar împreună putem aduce răspunsurile potrivite, iar vara acestui an ne aduce ocazia de a ne uni, consolida și crea structura liberală de bază a Sectorului 4.

Ca echipă, putem defini o viziune clară, direcțiile strategice și obiectivele punctuale, măsurile de urmat și rolul fiecăruia dintre noi.

Putem găsi, constructiv, rolul fiecăruia dintre noi, pentru a consolida și extinde viziunea echipei noastre în rândul oamenilor din sector, fără favoritisme, fără vedetisme, înlocuind abordări distructive pe le-am trăit, cu abordări constructive.

Politica nu este doar despre funcții și poziții, despre obiective meschine și efemere, este despre ce putem să facem astăzi pentru oameni și ce clădim pentru viitor pentru a lăsa generațiilor următoare, inclusiv fiicei mele, o societate mai bună și mai dreaptă.
Politica este despre unire, valori, principii, comunitate, decență, bun simț, dar și despre perseverență, dedicare, asumare și gestiunea corectă și echilibrată a puterii.”, mai scrie candidatul la președinția PNL Sector 4 pe facebook.
  • Horia Grigorescu: Am avut șansa unei cariere profesionale de succes în avocatură, în interiorul unor mari companii la nivel global, așa cum mi-ați oferit șansa de a conduce Poșta Română și ca reprezentant al PNL Sector 4 și unde, îmi permiteți să raportez faptul că, dincolo de reușite punctuale în așezarea după multe zeci de ani a acestei companii pe baze comerciale profitabile, am demarat, alături de colegi din echipa PNL Sector 4, un amplu proces de transformare ce va aduce beneficii și servicii de calitate majorității cetățenilor din România, având în interiorul conceptului managerial și de transformare aceleași baze valorice, liberale.

Acesta transmite și o invitație publică adresată ”dragilor colegi liberali” să se i se alăture ”în acest proiect amplu de revenire la valorile echipei, transparenței și dedicarea deplină în slujba cetățenilor”; precizând totodată că aceste valori liberale îl vor ghida mereu în viața politică și le va proteja cu orice preț, iar pe ”voi, dragi liberali, vă invit și vă încurajez să priviți la fel aceste valori esențiale”.

Grigoresu menționează și faptul că ”la ultimele alegeri locale am greșit și cred că toți ne-am extras lecțiile în urma acelui rezultat, dar știu că împreună vom câștiga în 2024 și vom avea un primar și un consiliu local alcătuit din dumneavoastră, colegii mei liberali.”

”Vom pune umărul în mod decisiv pentru o administrație liberală la nivelul întregului București.

Aceste victorii vor reprezenta, însă, adevărata provocare pentru care trebuie să ne pregătim și cele ce ne vor obliga în fața oamenilor să aducem lucruri palpabile, să promovăm și să facem politică și administrație cu profesionalism, abnegație, determinare și angajament față de comunitate și noi înșine.”, mai spune fostul șef al Poștei Române.

”Mă angajez cu toate aceste valori în această candidatură la care vă invit să vă alăturați în creionarea proiectului politic, echipei și construcției în care trebuie să ne regăsim cu toții, ÎMPREUNĂ!”, conchide candidatul la președinția PNL Sector 4, Horia Grigorescu, în postarea de pe facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati