Cannabis, cocaină şi ecstasy, găsite de polițiști în mașina unui tânăr din Capitală

Captură impresionantă făcută vineri noapte de polițiștii din Capitală, în cadrul unei razii de amploare. Agenții au găsit în mașina unui tânăr aproximativ un kilogram de substanțe interzise, potrivit Stirile ProTV.

Alți conducători auto, amețiți de aburii alcoolului, s-au ales cu amenzi usturătoare și au rămas fără permis.

Acest şofer în vârstă de 29 de ani a fost oprit de poliţişti pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. A fost testat şi, potrivit rezultatului, consumase substanţe interzise.

Agenţii i-au controlat maşina şi nu mică le-a fost mirarea când au găsit în portbagaj aproximativ un kilogram de droguri – printre care cannabis, ketamină, cocaină şi ecstasy.

Tânărul a susţinut în fața oamenilor legii că toate erau pentru consumul propriu. Însă va fi nevoit să dea explicaţii în fața anchetatorilor.

Pentru alţi conducători auto, alcoolul a fost problema. Băuţi bine, s-au urcat la volan, iar pentru o vreme vor fi pietoni. Este şi cazul acestui tânăr care abia plecase dintr-un local când a fost tras pe dreapta.

Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră: „În cursul anului 2019 au fost peste 670 de dosare întocmite pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.”

Vizaţi de poliţişti au fost şi taximetriştii. Acest bărbat s-a ales cu o amendă pentru că le-a dat agenţilor legitimaţia unui coleg.

Brigada Rutieră Bucureşti va mai organiza astfel de acţiuni de amploare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati