Cântăreața de muzică rock LP va concerta pentru a treia oară la București

LP, vedeta rock care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul “Lost On You“, va reveni pentru a treia oară în București, pe 24 iunie, la Arenele Române, cu un turneu ce promovează cel de-al cincilea album al sau, Heart to Mouth. 

La nici 4 ani de la lansarea „Lost On You”, piesă a depășit peste 500 de milioane de vizualăzări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 13 țări. Prezența de atunci pe scenele celor mai importante festivaluri, LP aduce în Heart To Mouth cel mai personal manifest legat de cum artistă își vede muzică – necenzurată și autentică.

LP a lucrat la acest album încă din 2017, împreună cu colaboratorul și producătorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambassadors, Skylar Gray] și scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creează între inimă și gură, albumul adună atât piese melancolice și melodii pline de speranța, ce originează din același loc.

În deschiderea concertului, publicul o va putea ascultă pe Delia Rus. După debutul din 2016 cu piesă „Dacă pleci”, ce a adunat peste 20 de milioane de vizualizări în primul an de la lansare, a ajuns rapid în lumina reflectoarelor, fiind invitată să cânte la premieră filmului Atomic Blonde.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati