Cântărețul Gheboasă, suspect într-un dosar de deținere de droguri de risc

Gheboasă, fost concurent Survivor România, este suspect în cadrul unui dosar de deținere de droguri. Cântărețul care a creat un scandal monstru la Electric Castle 2023 ar fi fost prins, pe data de 29 februarie 2023, cu subtanțe interzise de mare risc, spun surse din cadrul anchetei. DIICOT cercetează, în același dosar, 4 bărbați care fac trafic cu canabis în București și Dâmbovița.

Un comunicat DIICOT arată că pe data de 29 februarie, un bărbat din București ar fi fost prins cu droguri de mare risc, pentru consum propriu. Surse citate de G4Media susțin că este vorba despre Gheboasă. Inculpatul este cercetat penal pentru deținere fără drept de substanțe interzise.

Fostul concurent de la Survivor s-ar afla în același dosar cu 3 traficanți de droguri. Bărbații ar fi distribuit, gratuit și contra sumei de 50 de lei pe gram, canabis, în perioada iulie 2020-februarie 2024, în București și Dâmbovița.

DIICOT a efectuat perchiziții la casele inculpaților, unde au găsit dovezi clare: grindere (dispozitiv de plastic sau fier cu care este mărunțită substanța interzisă, pentru a putea fi fumată), cântare de precizie (de bijuterii, care arată gramajul exact), urme de materie vegetală (resturi de canabis mărunțit), telefoane mobile (cu care să discute cu dealerii).

În urma dovezilor găsite, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati