Cântărețul Pepe a cedat afacerea cu grădinița fostei sale soții

Cântărețul Pepe a divorțat de soția sa în luna februarie și a cedat 90% din firma prin care cei doi au deschis o grădiniță în București. Raluca Pascu este acum singurul acționar.

Ionuț Pascu, cunoscut cu numele de scenă Pepe, a cesionat  90% din părțile sociale pe care le deținea în firma Rosa Maria Music către Pascu Raluca, de care a divorțat în luna februarie, potrivit unei hotărâri a societății din data de 8 februarie, scrie economica.net.

Ce doi au deschis grădinița în august 2017 , unde a predat și actorul Andrei Duban, dar și soția acestuia, Grațiela Toehari.

Presa scria la acea vreme că Pepe a cumpărat cu 450.000 de euro vila socrului său din Colentina, unde ulterior a deschis împreună cu Raluca grădinița.

A fost ideea Ralucăi, soția mea, să facem o grădiniță”, spunea în urmă cu câțiva ani cântărețul. „Hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădinița va funcționa în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu, și se va numi Rosa Maria”, mai spunea Pepe despre afacerea pornită împreună cu Raluca.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati