Capitala devine gazda Bucharest Jazz Festival

0
205

În această toamnă Capitala devine scena mai multor festivaluri. Pe lângă Festivalul George Enescu care se desfășoară până pe 24 septembrie pe scenele Atenelului Român și Sălii Palatului, Bucureștiul va vibra pe ritmuri de Jazz în cadrul Bucharest Jazz Festival, anunță primarul Nicușor Dan.

Festivalul de la Bucureşti ia startul în acest an pe 7 septembrie cu o seară specială de concerte la ARCUB – Hanul Gabroveni. Până pe 10 septembrie, Bucharest Jazz Festival va continua cu alte trei zile de concerte live şi jam sessions la Combinatul Fondului Plastic. 

Evenimentul va aduce în cele două locații o serie de artişti nominalizaţi la premiile Grammy, dar și orchestre, trupe şi muzicieni din America, Germania, Finlanda, Austria, România şi Franţa, astfel încât locuitorii Capitalei și turiștii se pot bucura de acest gen de muzică. 

Debutând în anul 2011 sub denumirea ARCUB Live Open Air – Jazz, Blues & More, Bucharest Jazz Festival este cel mai important eveniment de jazz din Capitală pentru iubitorii acestui gen. 

Pentru mai multe detalii accesați link-ul https://arcub.ro/bucharest-jazz-festival-2023/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.