Caramitru jr. cere legalizarea marijuanei pentru a repune România pe harta turismului: Bucureştiul, un „Amsterdam al estului”

0
510
Foto: Facebook / Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, cere legalizarea marijuanei pentru a repune Bucureștiul pe harta turismului mondial. Acesta spune că prin această măsură capitala României ar concura cu Amsterdam.

Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, vrea legalizarea marijuanei și a prostituției pentru ca România să fie mai atrăgătoare pentru turiști.

„Hai sa va șochez un pic. București – noul Amsterdam. Am o propunere concretă. Cum să creștem masiv turismul în România. Să atragem câteva milioane de turiști pe an. Care sa cheltuiască mult.

Turismul e așa: familii care merg la mare sau ski (aici nu avem ce oferi – nu avem suficienți munți înalți și km de plajă nici pentru români, e imposibil). Turism de nișă eco (acolo suntem ok cu Transilvania dar e mic de tot). Și turismul de City break (care e urias ca piață dar la noi e zero, nu prea vine nimeni).

”Amsterdam al estului. Liberalizăm așa: marijuana și prostituția”

Cum devenim tari pe City break? Simplu. Amsterdam al estului. Liberalizăm așa : marijuana și prostituția. Nu râdeți. E ok, stati liniștiti. Marijuana e mai puțin periculoasă decât alcoolul, e ok, nimeni nu moare din așa ceva și nici nu devii dependent. Și prostituție e oricum în draci (e plin Centrul Vechi), avem și tradiție (în interbelic eram top, era permisă chiar când erau la putere legionarii sau când patriarhul de atunci era prim ministru) – doar ca acum suntem ipocriti și nu protejam pe fetele care lucrează acolo. Și aș mai face ceva – licențe pentru mega-cazinouri (de exemplu aproape de aeroportul Otopeni, un mini-Las Vegas acolo, un oraș).

Io vă zic. Dacă Bucureștiul devine Amsterdam-ul estului, Las Vegas-ul Europei, rupem. Altfel de ce ar veni cineva aici? Când pot merge oriunde? Cu așa ceva am aduce oameni și din Europa dar și din Orientul Mijlociu / Israel (e aceeași distanță cu avionul și ar avea o super alternativa să se distreze câteva zile așa, că la ei e mai greu).

P.S.: E pe bune propunerea, nu glumesc deloc. Nu e nimic diferit de Amsterdam, Praga sau Berlin (și aia sunt civilizati si inteligenți). Vorbim de miliarde de EUR venituri pe an aici În România. 200’000 de job-uri. Zic că merita. Și cultural funcționează – nouă ne place paranghelia, distracția. Și suntem buni la asta. Să o oferim pe bune și inteligent și străinilor. Și ca să fie happy și BOR putem pune o taxă de viciu ca pe tutun care sa meargă parțial și la ei. O sa fie fericiti așa. Win win. Terminăm și catedrala aia repede – din banii străinilor nu de la noi”, scrie Caramitru jr pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.