Caravana BLOOD NETWORK, la Centrul de Transfuzii Bucureşti: Bilete gratuite la Untold sau Neversea pentru donatorii de sânge sau plasmă

Centrul de Transfuzii Bucureşti va găzdui în acest week-end caravana BLOOD NETWORK, care va fi deschisă între ora 08.00 şi14.00.

Cine donează sânge sau plasmă la caravana mobilă BLOOD NETWORK primește un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau la festivalul NEVERSEA, edițiile 2021.

“ Vă invităm, sâmbătă, 12 septembrie, la ora 09.45 la caravana mobilă, la Centrul de Transfuzii din București. Aici puteți să stați de vorbă cu donatorii, cu reprezentanții festivalului UNTOLD dar și cu reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine București”, au anunţat reprezentanţii caravanei.

Potrivit acestora, donarea de sânge în cadrul caravanei mobile se face doar prin programare telefonică, la numărul de telefon 0730.073.940, de luni până vineri, între 9:00 și 16:00.

Programările pentru caravana mobilă de la București se fac până pe 11 septembrie la numărul de telefon menționat mai sus. Același lucru îl pot face și pacienții care s-au vindecat de COVID-19 și care doresc să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu virusul, au precizat reprezentanţii iniţiativei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati