Caravana Metropolis revine în Parcul Titan cu filme pentru întreaga familie la TITAN Pumpkin Fest!

Weekendul acesta, pe 19 și 20 octombrie, Caravana Metropolis poposește din nou în Parcul Titan, în cadrul TITAN Pumpkin fest, și aduce publicului de toate vârstele două filme pentru întreaga familie, cu intrarea liberă.

Programul este:

  • Sâmbătă, 19 octombrie, ora 19:00 – Monster Family 2 / Familia Monstrulescu 2, r. Holger Tappe, cu Jessica Brown Findlay, Emily Carey, Nick Frost, Jason Isaacs

Detalii – gen film: animaţie, comedie, familie, durată: 103 minute, rating: AG – audiență generală

Sinopsis: Pentru a-i elibera pe Baba Yaga și Renfield de ghearele vânătoarei de monștri Mila Starr, familia Wishbone se transformă încă o dată într-un vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie și un vârcolac. Ajutați și încurajați de cei trei lilieci ai lor de companie, familia Monstrulescu pornește într-o călătorie în jurul lumii pentru a-și salva prietenii. Cu ocazia asta își fac noi cunoștințe monstruoase și realizează, în cele din urmă, că „nimeni nu este perfect” – chiar și cei cu defecte pot găsi fericirea.

  • Duminică, 20 octombrie, ora 19:00 – Coraline, r. Henry Selick, cu Dakota Fanning, Ian McShane

Detalii – gen film: animaţie, aventuri, familie, fantastic, durată: 101 minute, rating: AG – audiență generală

Sinopsis: O fată pătrunde printr-o ușă secretă descoperită într-un ungher al noii sale case și ajunge într-o versiune alternativă a propriei sale vieți. La suprafață, această realitate paralelă este șocant de asemănătoare cu viața ei adevărată, doar că-i mai interesantă și aventuroasă! Dar când aventura devine periculoasă, iar ceilalți părinți ai ei încearcă s-o păstreze pentru totdeauna în lumea lor, Coraline va trebui să evadeze.

Deși proiecțiile vor avea loc sub cerul liber, spectatorii vor putea viziona filmele într-un cadru modern, echipat conform standardelor europene.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati