Cardurile contactless Metrorex pot fi reîncărcate la Automatele de Vândut Cartele din stațiile de metrou

1
579

Metrorex anunță că începând de miercuri, călătorii care dețin un card contactless îl pot reîncărca în doar câteva secunde la un automat de vândut cartele din rețeaua de metrou. 

Serviciul este funcțional în toată rețeaua de metrou, mai puțin la automatele amplasate în stațiile de pe tronsoanele Gara de Nord 2 – Străulești și Nicolae Grigorescu 2 – Anghel Saligny.

Această nouă funcționalitate va permite călătorilor să consulte și/sau să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe cardurile deținute de călători, conform indicațiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se pot reîncărca titluri de călătorie cu reducere.

Metrorex asigură această modalitate de reîncărcare a cardurilor contactless prin intermediul a 210 Automate de Vândut Cartele, amplasate pe Magistralele 1, 2, 3 și 5.  Astfel, compania de transport  îmbunătățește permanent paleta de servicii cu efect direct în creșterea gradului de satisfacție al călătorilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.