Cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august

1
167
Foto: Facebook / Marcel Ioan Boloș

Toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august, din datele comunicate de ministerul de resort, a anunţat premierul Marcel Ciolacu, precizând că aceste programe vor fi continuate şi în exerciţiul financiar viitor.

„Tot astăzi avem o veste bună şi de la Ministerul Fondurilor Europene: toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august. Vorbim de 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului. În acest moment există o diferenţă de 90.000 de noi beneficiari eligibili şi, imediat după ce vor fi emise cazurile pentru aceste persoane, ele vor fi alimentate cu banii necesari”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, în cadrul şedinţei de Guvern.

El a precizat că aceste programe vor continua şi în exerciţiul financiar viitor.

„Mai mult, din negocierile avute înainte de domnul ministru Boloş, în acest moment de domnul ministru Câciu, aceste programe vor continua şi în exerciţiul financiar viitor, vor fi prinse şi pentru din 2024 încolo”, a explicat premierul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.