Caricatura săptămânii: 9 VIEȚI LIBERALE

0
83
9 VIETI LIBERALE

Primele vieți ale liberalului au fost PeSeDe-iste sau au fost trăite în afara înaltelor idealuri ale liberalismului.

Aspirația către ciolanul gras si umed al guvernării l-a determinat pe liberalul notoriu să îmbrace în alte vieți politice geaca roșie a Stângii Liberale, cea Portocalie a DA pe care au și înghițit-o sau a făcut Convenție Democratică pentru a scurta drumul la ciolan.

Liberalul mediocru și-a petrecut primele vieți printr-un soi de jurnalism la Realitatea sau fondând partide salvatoare de făcut opoziție până și împotriva vântului.

Liberalul șmecher a trăit tot atâtea vieți de traseist politic cîte carnetele de partid a colecționat și este convins că trăiește o singură funcție publică… de primar.

Î.E.C.* liberalii profitând de dispariția masculului alfa din haita majoritară, convinși că au un capital serios de imortalitate electorală, s-au înfipt în guvernare poate or cădea de trei ori în picioare să declanșeze alegeri anticipate.

Ca orice carnivor care a păscut trei ani în opoziție, gustul ciolanului și conjunctura l-a făcut să-și mai dorească să stea în preajma guvernării chiar dacă haita înfometată a opoziției latră pe dinafară. Dacă mai aruncă un os pe la lătrătorii din față cel puțin până la următoarea moțiune de cenzură liberalii au timp berechet să-și facă siesta.

Comparația dinte cele 9 vieți liberale și singura viață de câine PeSeD-istă este valabilă și în Justiție:

Dacă prinzi o mâță și un câine mâncând pe ascuns din ciolanul public, nu știu cum se face că dacă arunci jigodiile pe geam mâța cade în picioare iar câinele dacă nu sucombează stă la coteț vreo trei ani să-și lingă rănile…

* Î.E.C. Înaintea Erei COVID

9 VIETI LIBERALE

O nuvelă după care s-a făcut un film:
The Secret of Santa Vittoria nuvelă de Robert Crichton

încă nu a fost tradusă și comercializată la noi în consecință vă recomand filmul…

O Idee:
Inline image

Mai bine trăiești o zi ca un leu decât 100ani ca un miel Mussolini

„Mai bine trăiești 100 ani   Bombolini”

…traducere din secvențe ale filmului The Secret of Santa Vittoria (1969)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.