Caricatura săptămânii: EFEMERIDE DE MOȘ NICOLAE

Într-un moment în care este foarte necesar consensul internațional, administrația Trump abandonează lupta climatică ieșind din Acordul de la Paris.(…)

PatagoniaWorks 5 noiembrie 2020

Votarea prin corespondență este posibilă în 14 țări europene. Acesta este modul în care votează 28,6% dintre germani.(…)

Le Figaro 24 noiembrie 2020

Capitala franceză devine violentă pentru un al doilea weekend consecutiv (…)

Aljazeera 6 decembrie 2020

„Acum nu am nimic”: conflictul Tigray a schimbat Etiopia pentru totdeauna (…)

The Guardian 6 decembrie 2020

S-a început distribuirea vaccinului Sputnik V COVID-19 în 70 de clinici, marcând prima vaccinare în masă a Rusiei împotriva bolii.(…) Miscarea vine în momentul în care Rusia a raportat un record de 28.782 de noi cazuri COVID-19, sâmbătă(…)

Aljazeera 6 decembrie 2020

Conducta Nord Stream 2 aproape terminată, este destinată să dubleze livrările ruseşti de gaze naturale pe sub Marea Baltică spre Germania(…)

Cotidianul 6 decembrie 2020

Margaret Keenan (90ani), o bunică din Enniskillen a devenit primul pacient din lume care a primit vaccinul Pfizer Covid-19 după aprobarea sa clinică.(…)

Irishtimes 8 decembrie 2020

Ambasadorul Uniunii Europene în Moldova, Peter Michalko, a criticat legea privind comerţul interior şi alte iniţiative adoptate recent de Parlament.(…)

Știri.Moldova 8 decembrie 2020
Publicul din Laos și-a arătat aprecierea față de sistemul de iluminat implementat de China de-a lungul a șapte drumuri principale din centrul orașului Vientiane, Laos(…)

Xinhuanet.com 9 decembrie 2020

A fost identificat un cetățean de culoare pe banca de rezerve de la Istambul Bașakșehir(…)

Euro-NEWS, China-NEWS, Africa-NEWS, NEYMAR-POST, France-NEWS, Patagonia-NEWS, New Zealand-NEWS… 7-31 decembrie 2020

Sunt între cei aproximativ 70%…care am votat la referendum pentru 300 parlamentari”, care am validat Fără penali în funcții publice” și nu am validat referendumul pentru „Familia tradițională”. Pentru a realiza aceste deziderate și pentru rezolvarea problemelor urgente, PeSeDe și PNL sunt obligate să bată palma pentru alternare la guvernare în timp ce Președintele României Normale” s-a hotărât pentru coaliția dreptei pe balamale”… Suntem răbdători, vom avea epoca de AUR.

EFEMERIDE DE MOȘ NICOLAE

O carte:

La Țigănci autor Mircea Eliade

O Idee:

În această țară, avem un mare privilegiu. Când un lucru devine absolut insuportabil, oamenii se pot ridica și schimba lucrurile. Acesta este cel mai mare avantaj pe care îl avem: urna de vot,(…)

Mark Twain (13 Noiembrie 1905 Los Angeles Times)

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati