Caricatura săptămânii: HAI VACCINARE!

Președintele „României Normale” și guvernul său personal aflați în campanie electorală „au pus la jug” un „cloud de optimism creat în jurul celor aproximativ 26 de vaccinuri de „renume mondial” aflate în faza „doi și-un sfert”.

Singura contribuție a noastră la eradicarea COVID-19 prin vaccinare se bazează doar pe secvența de SLC implementată de mai bine de treizeci de ani în comportamentul nostru social. (SLC Statul La Coadă ca boul poate o veni mașina frigorifică să descarce ceva pe din dos)

Întregul proces de ierarhizare socială prin vot democratic a unei națiuni puternice și unite se aseamănă îngrijorător de mult cu comportamentul de turmă al „vacii variolate” care a dat un nume și un sens bovin imunizării în masă.

Spun acestea deoarece nu reușesc să-mi scot din cap un fragment din „Sisteme de adăpost pentru bovine, Vol 1, Standarde de Fermă” pe care vi-l împărtășesc și dvs:

Contactele fizice agresive au loc în etapa de stabilire a structurii ierarhice. Luptele frontale (cap la cap) sunt cele mai violente, dar şi împunsul în zona umărului şi laterală poate fi foarte violent. Din momentul stabilirii ierarhiei, predomină comportamentul de ameninţare. Ameninţarea agresivă se intensifică atunci când animalul îşi împinge şi îşi clatină capul în direcţia adversarului. Atunci când resurse precum hrana, apa, spaţiile de odihnă etc. sunt limitate, comportamentul agresiv se intensifică considerabil şi poate deveni foarte violent.

Personal sunt pro microcipare prin vaccinare” dar o autorizație europeană chiar și pentru un adăpost de vite durează secole iar dacă-mi înfige Ivan în cur un SPUTNIK-V îmi trebuie aviz de la Deveselu…

HAI VACCINARE

O carte:

Ferma animalelor autor George Orwell

O Idee:

Medicul uman salvează omul, pe când medicul veterinar salvează omenirea.”

Louis Pasteur

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati