Caricatura săptămânii: SANTA KLAUS

Cei care au recitat tot anul poezia cu obediență și plecăciune au găsit sub bradul de la Vila Lac minunatele daruri de „Secret Santa”, basculate acolo încă din noiembrie 2019 de către dumneavoastră.

Dulciuri și sinecuri nu s-au mai găsit pentru cei care din comoditate au evitat să cânte „magia sărbătorilor” și nici nu l-au impiedicat pe „Grinch” să confiște în Ajunul Crăciunului scaunele de la Palate.

„Trăitorii” și-au amintit astfel de vremuri demult apuse când îi scriau Lui Moș Crăciun să-l aducă pe Moș Gerilă ca să-l întrebe respectos ce s-a întâmplat cu Moș Crăciun.

Astăzi îl rugăm respectos pe Santa Klaus să ni-l aducă pe Moș Crăciun căruia o să-i cerem doar două modeste daruri.

  • Sănătate la pachet cu un Pfizer bine organzat, să ne bucurăm cu toții în 2021 de apropiere socială, de evenimente cu largă participare și multe city breake-uri cea ce vă dorim și dvs.

O să-i cerem Moșului ceva ce-am uitat cum se cheamă…ceva cu nume de minsterul unde a fost demisă liftiera de către însuși ministresa…acum este ministresă una care tot primește ce-a zis Cioloș… sinecuri a zis Cioloș…

Așadar să ne aducă Moșul fix opusul sinecurii, să ne cocoșăm încercând să ridicăm de la Bruxelles 80 miliarde, ceea ce vă dorim și dumnevoastră Domnule Președinte al României Normale PLUS AUR , al PNL-ului, al Guvernului, al Camerei Deputaților și Senatului, al USR-ului, al Dezvoltării, al Apelor și mai ales al Pădurilor, al Pe..Se…De…-ului…

SANTA KLAUS

O Idee:

Moş Crăciun nu dă daruri ticăloşilor!”    Dan Puric

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati