Carmen Dan: „Nimic din ceea ce suntem astăzi, atât ca popor, cât mai ales ca națiune, n-ar fi fost posibil fără implicarea Reginei Maria a României”

Carmen Dan a decis să sărbătorească Ziua Națională la Balcic, la Castelul Reginei Maria. Aceasta a dispus și o coroană de flori în locul în care a fost inima reginei până a fi adusă la Curtea de Argeș în România.

„Cu plecăciune, la INIMA României!

Nimic din ceea ce suntem astăzi, atât ca popor, cât mai ales ca NAȚIUNE, n-ar fi fost posibil fără implicarea Reginei Maria a României, artizană a Marii Uniri.
Împreună cu o delegație a MRS, mi-am îndeplinit astăzi o promisiune făcută mie însămi. Am depus o coroană de flori la capela unde s-a odihnit INIMA Reginei Maria. Încă se simt bătăile ei. Acolo, pe malul mării…
Am trăit un moment cu o încărcătură emoțională imposibil de descris în cuvinte. 1 DECEMBRIE 1918 nu ar fi existat fără ea! Iar astăzi, ROMÂNIA SUVERANĂ îi mulțumește! Testamentul său ar trebui să reprezinte pentru fiecare român o motivație pentru a iubi și a apăra PATRIA NOASTRĂ, ROMÂNIA!
“Te binecuvântez, iubită Românie, țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasa țară care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasa țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută.”, scrie Carmen Dan pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati