Carmen Dan: „Nimic din ceea ce suntem astăzi, atât ca popor, cât mai ales ca națiune, n-ar fi fost posibil fără implicarea Reginei Maria a României”

1
332

Carmen Dan a decis să sărbătorească Ziua Națională la Balcic, la Castelul Reginei Maria. Aceasta a dispus și o coroană de flori în locul în care a fost inima reginei până a fi adusă la Curtea de Argeș în România.

„Cu plecăciune, la INIMA României!

Nimic din ceea ce suntem astăzi, atât ca popor, cât mai ales ca NAȚIUNE, n-ar fi fost posibil fără implicarea Reginei Maria a României, artizană a Marii Uniri.
Împreună cu o delegație a MRS, mi-am îndeplinit astăzi o promisiune făcută mie însămi. Am depus o coroană de flori la capela unde s-a odihnit INIMA Reginei Maria. Încă se simt bătăile ei. Acolo, pe malul mării…
Am trăit un moment cu o încărcătură emoțională imposibil de descris în cuvinte. 1 DECEMBRIE 1918 nu ar fi existat fără ea! Iar astăzi, ROMÂNIA SUVERANĂ îi mulțumește! Testamentul său ar trebui să reprezinte pentru fiecare român o motivație pentru a iubi și a apăra PATRIA NOASTRĂ, ROMÂNIA!
“Te binecuvântez, iubită Românie, țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasa țară care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasa țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută.”, scrie Carmen Dan pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.