Carne de scoici, contaminată cu o bacterie periculoasă, retrasă de la vânzare

O nouă alertă alimentară în România. Este în vigoare o informare de rechemare pentru produsul carne de scoici, din cauza contaminării cu o bacterie periculoasă, transmite ANSVSA. Produsul s-a vândut și în București.

Carne de scoici, contaminată cu o bacterie periculoasă, retrasă de la vânzare

Potrivit informațiilor oficiale publicate de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, informarea de rechemare a produsului a fost transmisă de Metro.

Furnizorul SEAFOOD CONNECTION BV a notificat Metro să retragă de la vânzare și de la clienți produsul „carne de scoici”. Rechemarea are loc din cauza identificării bacteriei Listeria monocytogenes.

Detaliile produsului:

Denumire articol: CARNE DE SCOICI;
Distribuitor: SEAFOOD CONNECTION BV;
Cod de bare: 8717591516453;
Lot: lot 1318 și lot 1321;
Data expirare: 06.12.2023.

Clienții care au cumpărat produsul, cu datele de identificare menționate mai sus, sunt rugați să nu-l consume și să-l returneze în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până duminică, la data de 1.05.2022. În momentul în care produsul va fi returnat, clienții vor primii banii înapoi.

Metro își cere scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident. De asemenea, pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0374.115.555 sau puteți trimite un mail la adresa info.online@metro.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati