CARO RESIDENCE: Ansamblu nou, modern și exclusivit în Otopeni – 30 case tip duplex si 16 case cuplate, incinta privată, curți generoase și terase

CARO RESIDENCE oferă spre vânzare un ansamblu nou de locuințe în Otopeni.Având o amplasare excelentă și un dezvoltator cu experienta – CARO RESIDENCE vă oferă – 30 case tip duplex si 16 case cuplate, incinta privată, curți generoase, terase, executate sub atenta îndrumare a diriginților de santier, folosind materiale de cea mai buna calitate.

Case bine executate cu simt de răspundere, condica de betoane, diriginte de santier. Case cu gradina plus terasa, 2 locuri de parcare, incinta privată, branșate la toate utilitățile orașului.

Facilități: bransamente la toate utilitatile , apa , canalizare sau fosa septica, gaz si energie electrica, drum si parcare betonate, curte imprejmuita, trepte de acces din DECK.

Access si timp liber: Acces direct din DN1, Soseaua Pipera-Tunari, Soseaua de Centura, Autostrada A3, aeroportul Otopeni-Hnery Coanda, Mall Baneasa, Scoala Americana, scoala si gradinita Olga Gudynn, Therme, EdenLand si multe alter facilitati si zone de atractii din nordul Bucurestiului!

Mai multe detalii găsiți accesând link urile de mai jos:

CARO RESIDENCE – Amplasare excelentă!

poze caro residence otopeni
Foto: caro-residence.ro

Home

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati