Carrefour introduce un serviciu de închiriat baterii externe pentru telefoane

Clienții magazinele Carrefour din București, Cluj și Constanța își pot încărca dispozitivele mobile cu sistem de operare Android și iOS în timp ce își fac cumpărături, prin închirierea bateriilor externe.
Serviciul este disponibil urmare a unui parteneriat al retailerului francez cu CryptoDATA.

Costul închirieri este de 1 leu ora

Costul serviciului este de 1 RON pe oră, iar plata se face direct din aplicația Bank of Energy, disponibilă în Google Play și App Store. Practic, clienții merg în magazinele Carrefour, găsesc energomatul BOE, scanează codul QR din aplicație și pot închiria o baterie externă pe care o returnează în același loc sau la un alt energomat.

În perioada 19 – 26 noiembrie închirierea bateriilor externe disponibile în magazinele Carrefour va fi gratuită pentru toți utilizatorii de telefoane mobile, cu respectarea condiției de achitare a depozitului obligatoriu în valoare de 48 RON. Depozitul va fi restituit integral utilizatorului în momentul returnării bateriei externe.

Bateriile Bank of Energy sunt compatibile cu interfeţe de tip Lightning, USB-C şi Micro USB şi pot încărca multiple dispozitive simultan. Serviciul Bank of Energy include o rețea de peste 500 de energomate (stații cu baterii externe) instalate în București, Cluj și Constanța.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati