Alertă alimentară! Carrefour retrage de la comercializare toba de porc marca „Drag de România”

0
683

Carrefour România a iniţiat retragerea de la comercializare a tobei de porc „Drag de România”, produsă de societatea Marcel SRL, ca urmare a evidenţierii prezenţei bacteriei Listeria monocytogenes, potrivit unei informări publicate joi pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). Persoanele care au consumat produsele pot prezenta simptome de febră simplă sau însoţită de dureri de cap, mai spune sursa citată.

„Carrefour România SA retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare:

  • TOBĂ DE PORC DRAG DE ROMÂNIA, Cod EAN: 2955660000000, Lot/DLC: 004091121 / 24.12.2021 , Lot/DLC: 004121121 / 27.12.2021.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se menţionează în anunţ.

Persoanele care au consumat produsele pot avea febră simplă sau însoţită de dureri de cap

Persoanele care au consumat produsele menţionate mai sus şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome, avertizează retailerul.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni.

Pentru informaţii suplimentare, consumatorii pot contacta Carrefour România S.A, la adresa: clienti@carrefour.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.