Cartierele din București cu cele mai mici chirii la apartamentele cu două camere

Chiria medie pentru apartamentele cu două camere din București a crescut în ultimul an cu 5%, potrivit Anunțul.ro. Chiria medie cerută de proprietari este de 384 de euro. În unele cartiere, se găsesc chirii sub 350 de euro, iar în alte zone, chiriile s-au majorat chiar și cu 20%, scrie economica.net.

Cartierele din București cu cele mai mici chirii la apartamentele cu două camere, de sub 350 de euro pe lună, sunt Drumul Taberei-Ghencea, Berceni-Giurgiului, Grivița-Gara de Nord, Militari, Colentina-Obor și Pantelimon.

300 de euro este chiria medie cerută pentru o lună pentru un apartament cu două camere în zona Drumul Taberei – Ghencea. Față de acum un an, chiria este cu aproape 4% mai mare.

301 euro este chiria medie cerută pentru apartamentele din zona Berceni-Giurgiului, în creștere cu 4,5% față de aprilie 2021.

Chirii de sub 350 de euro se găsesc și în cartierele Grivița – Gara de Nord și Pantelimon, deși aici s-au înregistrat creșteri de 11%, respectiv 15% în ultimul an.

Cartierele unde au crescut cel mai mult chiriile la apartamente în ultimul an

Chiriile au crescut cel mai mult pentru apartamentele din zona Calea Floreasca – Dorobanți, acolo unde în aprilie anul acesta chiria medie a fost de 511 euro, în creștere cu 22,5%. Chriile pentru apartamentele din Băneasa s-au majorat cu 12,5% și au ajuns la o medie de 488 de euro pe lună. Și chiriile pentru locuințele din zona Vitan au crescut cu 19% și au ajuns la o medie de 463 de euro pe lună.

Creșteri de 18% a chiriilor s-au înregistrat pentru apartamentele din zona Unirii, unde media a fost de 469 de euro în luna aprilie a acestui an.

La polul opus, scăderi consistente ale chiriilor s-au înregistrat în zonele Militari (-11%) și Ștefan cel Mare – Tei (-10%).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati