Casa de Comerț Unirea a deschis azi, lângă București, primul său cash&carry

0
1375
legume romanesti

Casa de Comerț Unirea anunță deschiderea primului magazin de tip cash and carry, în incinta complexului Doraly.

Societatea Naţională „Casa Română de Comerţ Agroalimentar Unirea” SA, deținută de stat prin Ministerul Agriculturii a inaugurat primul cash&carry dintr-o rețea gândită să acopere toare regiunile țării.

Unitatea de 2.500 de metri pătrați este situată în complexul Doraly din Afumați, vinde 10.000 de produse și practica adaosuri comerciale de 10-12%, notează economedia.ro.

Cele 10.000 de produse provin de la 50 de producători locali printre care Aaylex ( Cocorico), CrisTIM, ferma Tudor Buzău, Tradițional Plus Cluj, Drulact Maramureș sau Asociația producătorilor de Goji etc.

„Acest magazin este deschis printr-un parteneriat pe care Casa Unirea l-a încheiat cu un distribuitor local cu vechime care are capacitatea de a gestiona magazinul împreună cu noi. Suntem deschiși la noi colaborări cu companii locale care dețin magazine sau depozite și care doresc ca, sub conceptul Casa Unirea, să amenajeze spații în care să să comercializeze minimum 50% produse locale.”, a declarat pentru Economica Mariana Cotoi, Director General Casa Unirea.

În cadrul acestui model de business, partenerii suportă investițiile legate de amenajarea spațiului, completează sursa citată: ”Noi ne-am asumat rolul de a aduce marfa de la producători români. Operăm, așadar, în continuare, ca intermediari și avem în plan să deschidem câte un astfel de magazin cash&carry în fiecare regiune a țării”.

În paralel cu dezvoltarea rețelei de magazine cash&carry, Casa Unirea vizează și dezvoltarea unui lanț de magazine de format mai mic, de 50-200 de mp, care va funcționa conform aceluiași model de business, prin atragerea de parteneriate.

Totodată, compania se gândește inclusiv la dezvoltarea unui magazin onine și a unor centre de de colectare și depozitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.