Casa Prințului Wales din Viscri, deschisă publicului: prețurile pornesc de la 100 de euro pe noapte – FOTO

Directorul Fundației Prințului Charles în România, Eugen Vaida, a anunțat că una din proprietățile prințului din Viscri va fi deschisă publicului, informează Turnul Sfatului. Este vorba despre imobilul de la numărul 163.

”O mulțumire și o bucurie enormă: casa ASR Prințul de Wales din Viscri a fost deschisă de curând publicului. Am preluat coordonarea din România a Prince’s Foundation cu gândul că vom putea face din această casă un loc al viziunii ASR asupra României, a patrimoniului și a biodiversității ei.

Așadar, veți putea vedea expozițiile școlilor de vara de arhitectură, “florilegiumul” ce conține desene cu majoritatea speciilor de floră din Transilvania, magazinul de produse  tradiționale amenajat cu sprijinul Profi România, grădinile aromatice și de legume îngrijite de copiii din Viscri, iar la sfârșitul turului sper să apreciați ceaiul de la cafeneaua amenajată în șopronul gospodăriei”, a transmis Vaida pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook / Eugen Vaida

Camerele pot fi închiriate cu prețuri începând de la 104 euro, se arată pe site-ul imobilului.

Pe Tripadvisor, însă, nu mai este valabilă nicio dată în următoarele luni.

Foto: Facebook / Eugen Vaida

Camerele costă între 104 – 124 euro/noapte.

Un mic dejun continental complet costă alți 7 euro. Prânzul compus din 3 feluri de mâncare costă 15 euro, iar cina – 20 de euro, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati