Câștig record la Loteria din Republica Moldova – 4 milioane de lei moldovenești (peste 1 milion de lei)

0
386

O femeie din Republica Moldova a câștigat cel mai mare loz din istoria acestei țării. Este vorba despre 4 milioane de lei moldovenești, echivalentul a peste 1 milion de lei. 

Viorica Cojocar din orașul Leova a revenit recent din Italia, unde muncește de 15 ani. Ea planifica timp de două săptămâni să-și rezolve niște probleme stringente, în timp ce fiica sa mai mare a rămas să o înlocuiască la serviciu.

În această perioadă scurtă de timp însă soarta familiei Cojocar s-a schimbat diametral!

Potrivit site-ului 7777.md, premiul de milioane se ascundea într-un bilet cumpărat la o stație PECO. 

„Inițial, am văzut că scrie doar „participare la emisiune TV”. De emoții, nu am conștientizat că în dreptul cifrei 7 era indicată suma de 4.000.000 de lei. Când am înțeles că e real, am început să plâng ca un copil mic și nu mă puteam opri!”, povestește proaspăta milionară.

Acum Viorica Cojocar își poate permite să rămână acasă, lângă familie, odată ce planurile sale de viitor au căpătat perspective la care își permitea doar să viseze.

„Îmi voi plăti creditele, îmi voi ajuta financiar fetele, îmi voi procura o mașină nouă – planul de investiție a fost făcut pas cu pas! Am crezut fără nicio îndoială că va veni această zi. Și ea a venit!”, spune câștigătoarea.

Femeia a decis, totuși, că va reveni în Italia, dar doar ca turist, arată sursa citată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.