Câștigătorii concursului de artă plastică ”𝑆𝑓𝑎̂𝑛𝑡𝑢𝑙 𝐴𝑛𝑑𝑟𝑒𝑖 – 𝑂𝑐𝑟𝑜𝑡𝑖𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑒𝑖”, premiați la Otopeni – FOTO

Ștefan Rădulescu, vicepreședinte CJ Ilfov, anunță că cei care au câștigat concursul de artă plastică ”𝑆𝑓𝑎̂𝑛𝑡𝑢𝑙 𝐴𝑛𝑑𝑟𝑒𝑖 – 𝑂𝑐𝑟𝑜𝑡𝑖𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑒𝑖” au fost premiați la Otopeni. 

Potrivit sursei citate, Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov ”ne încântă continuu cu activități educative” care îi ajută pe oameni să își transpună imaginația în cuvinte, imagini, obiecte.
  • Astfel, pentru a îi oferi sărbătorii Sfântului Apostol Andrei importanța cuvenită, a fost organizat un concurs de artă plastică în cadrul căruia elevii din școlile din Ilfov au realizat lucrări cu tema Sfântul Andrei pe care le-au prezentat într-o expoziție.
Foto: Facebook / Ștefan Rădulescu
 
În urma jurizării, cele mai bune lucrări au primit premii care au constat în rucsace ce conțin materiale de pictură (pânze, culori acrilice, pensule, pixuri, etc), cărți, obiecte tradiționale.
  • Evenimentul fost susținut de Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Centrul Cultural ”Ion Manu” Otopeni, completează Rădulescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati