Cât a ajuns să coste un Trabant vechi, din 1990, „în stare impecabilă” – FOTO

Mașinile vechi sunt din ce în ce mai căutate de către cunoscători. În special, mașinile tip Trabant sau Dacia, autoturisme care nu se mai fabrică și care pot ajunge la sume considerabile dacă sunt întreținute. Un proprietar al unui Trabant își vinde autoturismul cu 5000 de euro, notează Antena3.

„Stare impecabilă, vopsea originală, aproximativ 87000 km( 93000 km după drumul în Germania, adică München și Zwickau la ITT20 + Grecia), la aproximativ 86000 km a fost schimbată distribuția + kit ambreiaj Sachs, totul nou și original, etc. Atestată ca și vehicul istoric. Prețul este fix, din păcate neputându-se negocia nimic.”, a scris proprietarul în anunțul de pe OLX.

„Rog pe cei care simt nevoia de a se băga în seamă aiurea, mai bine se abțin, neinteresându-mă părerile lor, așa cum am mai spus, bucurându-mă indiferent de situația finală. Din fericire știu prea bine ce înseamnă o mașină pusă foarte bine la punct, din toate punctele de vedere, față de una care arată teoretic bine dar când o iei la o verificare amănunțită cam lasă de dorit.”, a precizat persoana care deține mașina.

„De aceea nu mă interesează nici o ofertă sub acest preț, nemaivorbind de schimburi. Cine vrea detalii suplimentare mă poate contacta fără nici un fel de probleme, explicându-i tot ce vrea să știe, indiferent dacă o ia sau nu. Mulțumesc pentru înțelegere.”, a mai adăugat proprietarul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati