Cât costă o bonă în Bucureşti în 2023

0
599
Imagine de StockSnap de la Pixabay

Cât costă o bonă în Bucureşti şi în alte oraşe, în 2023. Salariul unei bone poate să depăşească şi 5.000 de lei, în funcţie de experienţă.

Bonele sunt cea mai optimă soluție pentru părinții care muncesc, au casa în grijă sau pur și simplu au nevoie de puțin timp liber. Salariul acestora este generos în funcție de experiența acumulată, de calificări și recenziile din trecut.

Salariul unei bone în România este de aproximativ 3.460 de lei, scrie gândul.ro. Salariul diferă și în funcție de experienţă şi cerințe. În general, bonele sunt de două feluri: interne sau externe. Iar la calcularea salariilor se mai ține cont de câțiva factori, printre care și intervalul orar, care poate fi full – time sau part – time.

Spre exemplu, potrivit unui un anunț postat pe portalul Jobble, salariul oferit unei bone, pentru program part-time – București, sector 3, Dristor este de 1500 – 1800 lei, negociabil în funcție de experiență.

În timp ce pe pagina Babysits, tariful unei bone porneşte de la 20 lei şi poate ajunge până la 40 de lei pe oră.

Bonele filipineze sunt tot mai căutate în România în ultimii ani. Acestea sunt la mare căutare printre părinţii români, care spun că le preferă şi pentru că sunt răbdătoare şi blânde. În plus, vorbesc cursiv limba engleză.

Numărul bonelor din Filipine care lucrează în România creşte de la an la an. O bonă filipineză are asigurată în România cazarea, masa, iar salariul porneşte de la 500 de euro. Acasă ele ar câştiga mai mult de 200-250 de euro pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.