Cât costă să te deplasezi cu trenul din București în București. Oferta CFR pentru Gara de Nord – Băneasa sau Obor – Băneasa

0
84
Pixabay

Pentru a evita aglomerația, bucureștenii din anumite zone din Capitală au la dispoziție o variantă mai puțin cunoscută: trenul. Astfel, pentru cei care locuiesc în zonele Obor și Pantelimon, există tren care circulă până la Băneasa. Un alt tren parcurge distanța de la Gara de Nord la Băneasa în doar 9 minute.

Vezi ce ofertă are CFR Călători pentru cei care vor să circule cu trenul în București.

„CFR Călători asigură zilnic legătura directă între București Nord și București Băneasa cu 6 perechi de trenuri ce parcurg distanța în 9 minute și cu acces rapid din Gara Băneasa la sistemul de transport urban.

De asemenea, conexiunea feroviară directă între București Obor și București Băneasa și retur este asigurată cu o pereche de trenuri ce parcurg traseul în 43 de minute„, spun reprezentanții CFR Călători, potrivit economica.net.

Aceștia au adăugat că, pentru încurajarea traficului feroviar de navetă în zona București și descongestionarea traficului auto spre/ dinspre localitățile limitrofe, CFR Călători asigură legătura feroviară între acestea și cele 4 gări intermodale situate în zone de interes ale Capitalei (București Nord, București Basarab, București Obor, București Băneasa), cu acces rapid la sistemul de transport urban, oferind un program previzibil ale orelor de plecare/sosire și mai multă mobilitate, spre/dinspre Chitila, Buftea, Mogoșoaia, Parc Mogoșoaia, Aeroport Henri Coandă.

Cât costă să te deplasezi cu trenul din București în București

București Nord – București Băneasa (vezi aici orarul CFR Călători). Pentru retur, ai aici lista trenurilor.

  • R 8001 Tren direct: Clasa 1 – 4,9 lei; Clasa 2 – 4,4 lei
  • IR 1581 Tren direct: Clasa 1 – 14,5 lei; Clasa 2 – 11,6 lei

București Obor – București Nord: trenul pleacă la 09:00, iar prețul unui bilet este de 4,4 lei pentru un adult. Pentru retur, trenul pleacă la 14:40.

București Obor – București Băneasa: trenul pleacă la 09:00, iar prețul este de 3,9 lei. Pentru retur, trenul pleacă la 14:49.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.