Cât salariu primește o femeie de serviciu în Capitală

0
190
sursa foto: Unsplash

Salariul unei femei de serviciu a mai crescut în ultimii ani, dar diferă în funcţie de locul în care aceasta lucrează.

Spre exemplu, o femeie de serviciu poate câștiga 1.400 lei net, dacă se angajează menajeră în sectorul 4 al Capitalei, potrivit gandul.ro, citat de antena3.ro.

La un lanţ cunoscut de hypemarketuri, un agent de curățenie primește 1.800 lei net, iar un șef de echipă 2.200 lei, în diferite zone din București.

Pentru un post de curățenie la bloc, măturat și spălat, unele salarii sunt oferite în euro, respectiv între 100 și 500 de euro.

Același salariu de 1.800 de lei poate primi și o femeie de serviciu angajată la un dispensar medical, pentru dat cu aspiratorul, șters geamurile, șters instrumentele profesionale.

Un alt loc de muncă este oferit în zona Pipera, într-un bloc. Acolo, salariul net oferit unei femei de serviciu este de 2.500 lei net (bonuri de masă incluse).

O altă ofertă de angajare pentru o femeie de serviciu presupune un salariu de 1.600-2.200 lei și tichete de masă de 420 de lei pe lună. Mai mult, se decontează transportul și se oferă sporuri de weekend din salariu de bază/zi lucrătoare.

O altă asociație de proprietari oferă un salariu de 800 lei pentru o femeie de serviciu, program luni-vineri, patru ore, în zona Titan-Ozana, sector 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.