Cătălin Botezatu lansează o colecție vestimentară pentru vară, exclusiv în magazinele Kaufland

0
230

În pragul sezonului estival, Kaufland România anunță colecția vestimentară Smart Fashion Summer, în parteneriat cu designerul român Cătălin Botezatu.

  • Piesele sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland, începând cu data de 15 iunie.

Potrivit sursei citate, colecția vine în întâmpinarea celor care vor să își reîmprospăteze garderoba de vară, la prețuri avantajoase.

Smart Fashion Summer propune o serie de articole confortabile, dar elegante pentru vacanța de vară. De la rochii vaporoase, tricouri din bumbac și pantaloni scurți, până la accesorii esențiale pentru o zi însorită: costume de baie, șorturi colorate și prosoape de plajă.

„Confort, libertate, relaxare și socializare. Așa arată o vacanță de vară perfectă și așa am vrut să fie și colecția Smart Fashion Summer. Mi-am dorit ca oamenii să se bucure mai mult de momentele speciale din viața lor și astfel am creat genul acela de piese vestimentare versatile, ușor de aruncat în bagaj, pentru că știi deja că vor arăta bine în orice combinație”, a declarat Cătălin Botezatu.

Piesele din colecția Smart Fashion Summer by Cătălin Botezatu pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua de magazine Kaufland România, în limita stocului disponibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.