Cătălin Cîrstoiu: Haideți la o dezbatere 1-1, domnule Nicușor, să discutăm despre București

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, îl invită pe actualul edil la o dezbatere unu la unu.

„Înțeleg că dl Nicușor Dan este curios în legătură cu proiectele mele despre București. Haideți la o dezbatere 1-1, domnule Nicușor, să discutăm despre București, de ce vă ascundeți? Haideți, curaj!”, a scris Cîrstoiu, pe Facebook.

Cătălin Cîrstoiu a susținut, marţi, că Nicuşor Dan are „diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea” şi a calificat drept „incredibil” faptul că, în anul 2024, când ar trebui să se vorbească despre smart city, în Bucureşti se discută despre „lucruri primare„, precum trafic, apă caldă.

Dacă acum două săptămâni credeam că are un singur diagnostic cu multiple patologii, Nicuşor Dan, azi, aflu (…) că de fapt sunt diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea. Asta e în Primăria Capitalei. Problema majoră e că pentru lene nu există pastile. Şi atunci va trebui să ne imaginăm noi toate acele tratamente care să modifice ceea ce determină lenea, pentru că, dincolo de orice, oraşul, ca şi corpul uman, are un cap. Acolo e creierul. Creierul e Primăria Generală a Capitalei”, a spus Cîrstoiu, conform Agerpres, citată de Agerpres.

Candidatul coaliței la PMB a afirmat că în ultimii patru ani, oraşul „a stat în loc„. Cătălin Cîrstoiu l-a acuzat pe Nicuşor Dan că nu i-a ascultat pe primarii de sector, că nu le-a promovat iniţiativele, dar şi că a „blocat proiecte deja începute” şi care ar fi rezolvat multe probleme.

Vă garantez că dacă nu ne urnim cu toţii, cu toate resursele, peste patru ani vom avea aceeaşi situaţie copiată la indigo, ca acum. Vom avea un acelaşi primar care va sta în faţa Primăriei şi se va văita în gura mare că nu a fost sprijinit şi nu a făcut nimic. Nu-i aşa. El nu a cerut sprijinul. Toate discuţiile mele cu membrii Cabinetului din ultima perioadă, toate discuţiile cu Daniel Băluţă, cu Robert Negoiţă, cu Ciprian Ciucu mi-au arătat că de fapt el nu a susţinut nimic şi nu a ascultat nimic„, a susţinut Cîrstoiu.

În replică, Nicușor Dan îi cere managerului Spitalului Universitar să prezinte proiecte concrete pentru București.

Da, da, da. Concursul de metafore mai târziu. Deocamdată să vedem proiecte pentru Bucureşti”, a afirmat , Nicuşor Dan, după ce a fost întrebat despre atacul candidatului alianței PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, care a spus că sunt multiple diagnostice pentru o singură patologie şi anume „lenea”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati