Cătălin Drulă, despre exit-poll-uri: ”Arată ca şi cum sunt făcute din pix/ Clotilde Armand şi Radu Mihaiu au câştigat alegerile pentru sectoarele 1 şi 2”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că rezultatele exit-poll-urilor ”sunt în susţinerea unei operaţiuni care a început de mult, de fraudare a votului din România”. Acesta spune că atât Clotilde Armand cât şi Radu Mihaiu au câştigat alegerile pentru sectoarele 1 şi 2.

  • ”Am văzut mai devreme aceste exit-poll-uri cu care opinia publică din România a fost intoxicată toată ziua de astăzi şi pentru cei care aţi urmărit aceste ştiri aş întreba unde au dispărut anumite partide care făceau pragul mai devreme, acuma nu-l mai fac, gen PUSL. Arată ca şi cum sunt făcute din pix şi credem că sunt în susţinerea unei operaţiuni care a început de mult, de fraudare a votului din România.

Nu-mi aduc aminte nicio rundă de alegeri în care să fi fost atâtea nereguli ca astăzi: buletine preştampilate, candidaţi care stau în faţa secţiilor de votare, s-a pus până şi lacătul pe o secţie de vot, cabine de vot lipsă şi mii de nereguli sesizate, bani plătiţi pentru voturi, oameni aduşi cu forţa la vot.

”Alianţa Dreapta Unită a câştigat Bucureştiul cu voturi mai multe decât PNL şi PSD la un loc”

Toată organizarea acestei runde de alegeri a fost organizată în neregulă, începând de la această comasare artificială prin care cei de la putere au dorit să tragă acel vot al primarilor, având un număr dominant de primari, către votul politic pe ţară, până la reguli făcute împotriva opoziţiei şi organizarea alegerilor cu doar trei luni înainte.

  • Cu toate acestea, românii s-au mobilizat şi suntem optimişti şi ne vom apăra votul în această seară, veţi vedea că realitatea şi rezultatele vor arăta că Clotilde Armand are câştigat Sectorul 1, că nu e nicio egalitate, cum a fost dată din pix acolo, că Radu Mihaiu are câştigat Sectorul 2, că Alianţa Dreapta Unită a câştigat Bucureştiul cu voturi mai multe decât PNL şi PSD la un loc, că am câştigat Timişoara şi multe alte locuri din ţară”, a afirmat Cătălin Drulă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati