Cătălin Drulă: Iohannis a trădat grav electoratul român prin cererea unui vot anti-PSD, după care a adus PSD la guvernare

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, susţine că traversăm o perioadă dificilă şi apar gesturile de violenţă ale unor „pescari în ape tulburi” care încearcă să profite de supărarea oamenilor şi de frustrare.

Cătălin Drulă a declarat, la TVR, că USR va fi cu ochii pe actuala coaliţie.

„E un semnal pe care îl dau către PSD şi PNL, această coaliţie contra firii care s-a format în România şi care, după mine, are zilele numărate, că suntem cu ochii pe ei. Asta este viziunea mea de lider acum al USR şi asta vom face împreună cu toţi colegii mei. E un mesaj de încredere pentru toţi din societate care sunt dezamăgiţi de această alianţă care s-a format, mai ales cei care au dat un vot pentru că se lupta cu PSD de către Klaus Iohannis, care a trădat grav electoratul român prin cererea unui vot anti-PSD după care a adus PSD-ul la guvernare. Fără niciun motiv să nu facem reforme altul decât că partidele acestea îşi doresc ca lucrurile să rămână aşa cum sunt. Încrederea în curentul modernizator în România a suferit o lovitură puternică anul trecut”, a afirmat preşedintele interimar al USR, relatează News.ro.

El a subliniat că unii oamenii profită de această perioadă şi îi păcălesc pe oameni, transmiţându-le că îmbrânceşti un om în Parlament şi se rezolvă problema energiei.

„Vom merge înapoi în stradă să vorbim direct cu oamenii pentru a-i reconecta. Traversăm o perioadă foarte dificilă, cu pandemia, e o perioadă tulbure şi avem pescari în ape tulburi, aceşti pescari în ape tulburi, aceste gesturi de violenţă sunt gesturile unor pescari în ape tulburi care încearcă să profite de supărarea oamenilor, de frustrare. (…) Asta e o situaţie de care profită aceşti oameni pentru a se duce cu nişte mesaje simple, eu sunt fanul mesajelor simple şi am căpătat un pic de celebritate la un moment dat, neintenţionat, în nişte lupte pe care le-am dus la Ministerul Transporturilor, dar nu pentru a păcăli oamenii, nu pentru a le spune că soluţia e facilă, că îl îmbrânceşti pe un om în plenul Parlamentului şi gata, s-a rezolvat problema energiei. Problema energiei se rezolvă cu soluţiile cu care a venit USR, care sunt aplicate în Belgia, vedem că PSD şi PNL nu au soluţii. Mai ţineţi minte că aveau toate soluţiile din lume acum patru, cinci luni? PSD ştia cum se face şi cu preţurile, şi cu energia, cu orice domeniu şi acum se ceartă între ei, îşi sponsorizează pe Facebook reclame”, a declarat Cătălin Drulă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati