Cătălin Moroșanu a rămas fără permis de conducere

„Moartea din Carpați” a devenit „spaima şoselelor”. Cătălin Moroșanu a rămas fără permis, miercuri, după ce a fost prins circulând cu o viteză peste limita legală, scrie antena3.ro.

Cătălin Moroșanu a rămas ieri fără permis la Buzău, după ce a fost surprins de radar cu 154 de km/h în afara localității.

Sportivul circula pe Drumul Eropean 85, pe raza localității Limpeziș, când a fost interceptat de Poliţia Rutieră. Ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie, a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile. De asemenea, el a fost amendat cu 1305 lei.

Nu este pentru prima dată când Moroşanu rămâne fără permis. În luna aprilie a acestui an, sportivul a rămas pieton tot pentru 3 luni, după ce a fost găsit băut la volan, în București. El a fost descoperit cu 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Cătălin Moroșanu s-a mutat singur la București, din motive profesionale, iar soția a rămas la Iași. Prin urmare şi timpul petrecut pe drum, cu naveta Bucureşti-Iaşi, a crescut.

„Eu merg în fiecare weekend acasă, mai stau și câte o săptămână. În 14 ani, mereu am fost tot plecat, eu sunt la București de atâția ani de zile, fac naveta Iași-București.”, declara nu de mult sportivul pentru Libertatea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati