Câți ani de închisoare a primit un „băiat finuț” din București care a încercat să mituiască un polițist

Un bărbat de 49 de ani din București a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce a încercat să mituiască un polițist de la Rutieră, care l-a oprit pentru depășire pe linia de tramvai. Sentința nu este definitivă.

Totul s-a întâmplat în toamna anului trecut, când șoferul de 49 de ani din București a încercat să-i pună unui polițist suma de 50 de euro în asigurare.

Șoferul fusese oprit după ce depășise pe linia de tramvai, însă, polițistul era dotat cu bodycam, care a surprins toată discuția, notează ziare.com.

Polițistul i-a atras atenția că a depășit pe linia de tramvai, iar șoferul a răspuns: „Aveţi dreptate. Ştiu. Dar n-am avut pe unde, am stat o oră, aici la Unirii, e blocaj peste tot”.

„Hai, şefule, că vin cu asigurarea veche şi pun şi eu ceva în ea”

Apoi, bărbatul de 49 de ani a încercat să o scoată la capăt: „Hai, şefule, că vin cu asigurarea veche şi pun şi eu ceva în ea, că sunt băiat finuţ”.

Polițistul a anunțat Direcția Generală Anticorupție și a continuat discuția cu șoferul care încerca să-l mituiască.

„Ia tată şi matale, p-astea. Atâta am avut (…) Bei şi tu o sticlă de vin, că ai fost băiat bun”, i-ar fi zis șoferul polițistului.

În timpul procesului de la Tribunalul București șoferul ar fi recunoscut tot și a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, însă, sentința nu este definitivă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati