Câți bucureșteni au fost depistați cu Covid-19. Primarul Firea a dat detalii

Gabriela Firea a dezvăluit care este numărul bucureștenilor care au fost depistați cu Covid-19 în urma campaniei de testare pe care primarul general a inițiat-o în Capitală. Reamintim că acțiunea a fost blocată de Ministerul Sănătății, pe motiv că nu există aviz de la DSP.

Primarul General, Gabriela Firea, a dezvăluit că din cele 4.600 de teste efectuate de Primăria București, doar patru bucureșteni au fost depistați pozitiv la Covid-19, scrie ziare.com.

„Doar 4 persoane din cele 4.600 care au participat la testarea noastră au avut rezultate pozitive la coronavirus”, susținut Gabriela Firea.

Campania de testare inițiată în București a fost blocată de Ministerul Sănătății, pe motiv că nu există aviz de la DSP. Supărată de decizia luată de autorități, Firea și-a făcut o țintă în a-i ataca constant pe ministrul Nelu Tătaru și pe șefa DSP București.

Luni seară, primarul Capitalei a criticat dur situația de la Spitalul Colentina. Unitatea spitalicească a fost redeschisă, iar în prezent funcționează ca unitate suport COVID, mii de pacienți cu boli cronice fiind lăsați pe dinafară, de la începutul stării de urgență.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati