Câți oameni au participat la Revelionul organizat de Primăria Sectorului 3 în parcul Titan

Zeci de mii de bucureșteni au sărbătorit trecerea în noul an la Revelionul 2023, organizat de Primăria Sectorului 3 în parcul Titan.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost alături de bucureșteni la spectacolul din parcul Titan. „Am petrecut minunat și îmi doresc să pășim împreună optimiști în 2023. Noul an să fie bun și blând, să fim sănătoși, să avem determinare și putere ca să ne atingem obiectivele, să dăm și să primim prietenie și dragoste.”, le-a transmis Robert Negoiță celor prezenți.

Evenimentul de Revelion s-a desfășurat sub sloganul „Esențial: Fii de viață!”, un concept care ne îndeamnă către o viață dinamică, plină de energie și bucurie.

În noaptea de Revelion, bucureștenii s-au distrat alături de Voltaj, Delia, Guess Who, Emaa, Marius Mihalache Band, Cosmin Seleși Orchestra. Acesta a pregătit un moment artistic excepțional ce ne-a amintit de perioada de aur a muzicii pop & disco – anii ’80 și ’90. Celebrarea Anului Nou a început cu o explozie de energie, esențială pentru o noapte de neuitat, alături de Manuel Riva, unul dintre cei mai apreciați DJ din România.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati