Caz similar celui din Caracal, dar cu final fericit. Polițiștii din București au salvat o fată răpită de un proxenet

Un caz similar cu cel de la Caracal s-a petrecut în Capitală, chiar în ziua în care ieșeau la iveală detaliile celebrului caz din județul Olt. Cum au acționat instituțiile statului, de această dată!

Lentoarea și lipsa de interes cu care Poliția a acționat în cazul Alexandrei nu desctiu întreaga Poliție Română. O demonstrează polițiștii din București, care au reușit în doar câteva ore să salveze o fată răpită de un proxenet și obligată să se prostitueze.

La fel ca Alexandra, tânăra din Huedin, care era ținută lângă Gara de Nord și supusă la chinuri greu de imaginat, a reușit să sune la 112. În cazul ei, profesionalismul de care au dat dovadă polițiștii a însemnat diferența dintre viață și moarte. Totul se întâmpla vineri, când în spațiul public exploda cazul Alexandrei, potrivit stiripesurse.ro.

Cum au acționat polițiștii de la secția 3

Trei echipe de polițiști judiciariști de la Secția 3, cărora dispeceratul de la 112 le-a pus la dispoziție o imagine cu raza de acoperire din momentul în care a sunat fata, au plecat imediat pe teren.

Au ajuns la o adresă de pe strada Mircea Vulcănescu, unde se afla o curte comună, în care erau nouă imobile. Le-au luat pe toate la rând și au reușit să găsească atât fata, cât și pe cel care o sechestrase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati