Caz şocant în Bucureşti. O bătrână paralizată a murit de sete lângă cadavrul soțului

O bătrână în vârstă de 83 de ani, din Bucureşti, a murit de sete după ce soțul ei s-a stins lângă ea. Femeia era paralizată şi a stat nemişcată zile întregi, până s-a stins din viaţă, scrie antena3.ro.

Bătrâna a stat nemișcată zile în șir, fără apă și hrană, până când a murit la rândul ei. Cei doi au fost găsiți abia o lună mai târziu, după ce ce vecinii au alertat autorităţile.

Poliţiştii au fost chemaţi, vineri, de locatarii blocului situat pe Șoseaua Mihai Bravu din sectorul 3, după ce din garsoniera vecinilor în vârstă, răzbătea un  miros greu.

În plus, bărbatul nu mai fusese văzut de aproximativ o lună.

Cei doi bătrâni nu mai aveau pe nimeni

Cei care au intrat în garsoniera i-au găsit pe cei doi soți fără viață. Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă iar ofițerii Serviciului Omoruri au stabilit că cei doi nu mai aveau pe nimeni, cu excepția unui nepot care vorbise cu ei, ultima dată, la sfârșitul lunii septembrie.

Bărbatul de 79 de ani ar fi murit primul, iar soția lui, imobilizată la pat, a rămas fără apă și hrană şi a murit mai apoi

Potrivit unor surse judiciare, există presupunerea că bărbatul, în vârstă de 79 de ani, a decedat primul, care urmare a unui infarct sau atac cerebral, iar soția lui, care era imobilizată la pat, a rămas nemișcată până când, fără apă și hrană, a decedat la rândul ei.

Trupurile celor doi nu prezentau urme de violență.

Se așteapă rezultatul necropsiilor, pentru a se stabili cu exactitate cum au murit ce doi bătrâni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati