Cazul femeii ucise de câini/ Nicuşor Dan: Am cerut Corpului de Control să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a reacţionat în cazul femeii ucise de câini în zona Lacul Morii, anunţând că a cerut Corpului de Control să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar ”cine a greşit va plăti”.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit într-un mod atât de tragic. Condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Am discutat ieri şi azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
  • Edilul general a mai anunţat că a cerut Corpului de Control al Primarului „să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituţie pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”.
O femeie care alerga sâmbătă dimineaţa în zona Lacul Morii a fost ucisă de câini.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati