Cazul fetei izbite în plin, pe trecere, în Bucureşti. De ce nu au oprit cei doi şoferi, martori ai accidentului

0
984

În spaţiul public au apărut imagini revoltătoare cu o fată spulberată pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, şi lăsată să zacă pe şosea. În realitate, şoferii nu au ignorat-o pe adolescenta de 15 ani, ci au fugit după şoferul vinovat, care părăsise locul accidentului.

Şoferul care a lovit o adolescentă pe trecere de pietoni, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, a fost identificat de poliţişti. De asemenea, organele de ordine i-au identificat şi pe cei doi şoferi care au ocolit victima întinsă pe asfalt şi au trecut mai departe.

Șoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cazul lui a fost dispusă măsura controlului judiciar. Şoferul a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, rezultatul fiind negativ.

Martorii au fost identificați de polițiști

Poliţiştii i-au identificat şi pe cei doi şoferi care au ocolit victima întinsă pe asfalt şi au trecut mai departe.

Aceştia au fost audiaţi de poliţiştii de la Brigada Rutieră şi au declarat că au plecat în urmărirea şoferului vinovat pentru a-i putea vedea numărul de înmatriculare. Varianta lor a fost confirmată atunci când Poliţia a verificat lista apelurilor la 112: din ambele maşini s-au efectuat apeluri către serviciul unic de urgenţă prin care era anunţat accidentul.

Tânăra accidentată pe trecere are 15 ani şi este acum internată în spital. Fata se grăbea să prindă autobuzul în momentul în care a fost izbită în plin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.