Ce a făcut tânăra din București cu o oră înainte să fie ucisă de angajator

1
1360
Pixabay

Lângă magazinul unde lucra fata, apropiații au amenajat sâmbătă un mic altar. Au așezat fotografia fetei, înconjurată de flori și candele, dar și ecografia bebelușului nenăscut și un costumaș alb.

Între timp, principalul suspect – șeful fetei, care a mers singur la poliție să se predea – se află în arest.

În fața magazinului unde lucra Ioana – sau Betty, cum îi spunea toată lumea – apropiații și rudele au așezat lumânări și flori. Pentru că tânăra era însărcinată în patru luni, mama și soacra ei au adus ecografia bebelușului nenăscut și haine albe de copilaș. Tânăra urma să afle pe 19 decembrie dacă ar fi avut o fată sau un băiat. Cu o oră înainte să fie ucisă, a insistat să vorbească prin apel video cu sora ei din Italia.

Mihaela Ghibirdic, mama tinerei: „Păi, hai, răspunde să o trezesc eu, că după am treabă. Deci săraca realiza. Și am vorbit cu ea. „Ce faci mami? Uite, ce să fac? Mâine sunt liberă, vreau să fac și eu bradul”, mi-a spus „vreau să mă duc să cumpăr niște botoșei să pun și eu în brad, de bebeluș”.”

Rudele tinerei spun că bărbatul care a recunoscut ca i-a luat viata era obsedat de ea și încerca mereu să rămână singur cu ea. Din această cauză le concediase pe celelalte colege ale fetei și o obliga să lucreze singură pe tură. Fata s-a plâns soacrei sale că bărbatul o hărțuia.

Aurelia, soacra tinerei: „Mângâieri pe frunte, pe păr, pe cap, pe umeri, pe spate. Așa o mângâia și din fata mea nu o scotea, fata mea, stai aici că ai o pâine de mâncat. Până a prins-o singură și i-a făcut ce i-a făcut.”

Reporter: Credeți că la un moment dat a abuzat-o?

Aurelia, soacra tinerei: „Dacă a cerut cafeaua la garsonieră, vă dați seama că ar fi abuzat de ea. Asta e clar.”

Reporter: Ar fi făcut o obsesie?

Aurelia, soacra tinerei: „Da, da. O obsesie din gelozie.”

Paul Bușe a fost arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de omor și ar putea sta 20 de ani după gratii.

sursa: stirileprotv.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.