Ce actori și-au anunțat prezența la Comic Con România până în acest moment

1
48

După ce anul trecut, Comic Con România a marcat cei 10 ani de existență prin două evenimente inedite, dintre care una găzduită de Arena Națională, în 2024 revine în forță cu o nouă ediție. În perioada 19-21 aprilie, Comic Con va transforma complexul Romexpo din București în tărâmul preferat de toți cei pasionați de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai.

Jacob Dudman, MyAnna Buring și Andrew Horton și-au anunțat prezența la ediția din acest an.

Jacob Dudman are deja numeroase roluri la activ în producții precum The Last Kingdom, The Stranger, Medici și multe altele. El vine la Comic Con România pentru a se întâlni cu fanii pe data de 21 aprilie.

Jacob și-a oferit vocea lui Doctor Who în seria audio BBC realizata de Big Finish Production. Și-a început cariera publicând diverse filmulețe (de la scheciuri la personificari și comedii) pe YouTube strângând 100.000 de subscriberi, iar la vârsta de 19 ani a regizat un scurt-metraj, Save The Rhino Vietnam, în care a și jucat alături de nașul său, Paul Blackthorne (cunoscut pentru rolul detectivului Quentin Lance din Arrow).

Actorul s-a remarcat și în seria Fate: The Winx Saga, dezvoltată de Netflix, în rolul lui Sam Harvey.

MyAnna Buring, cunoscută pentru interpretarea vrăjitoarei Tissaia de Vries din serialul Netflix, The Witcher, se numără printre primii actori de la Hollywood confirmați la Comic Con și va sosi, astfel, la București, unde va face fotografii individuale cu fanii, va oferi autografe personalizate și va interactiona live cu publicul în cadrul panel-urilor (sesiuni de întrebări și răspunsuri). Actrița va fi prezentă la eveniment sâmbătă, 20 aprilie.

De origine suedeză, MyAnna a debutat în 2005, chiar în rolul principal din pelicula horror The Descent.

Grație talentului și a versatilității de care a dat dovadă de-a lungul carierei, MyAnna a reușit să obțină numeroase roluri în producții variate, de la seriale, la filme sau la piese de teatru.

Filmografia ei cuprinde titluri importante precum Downton Abbey, The Twilight Saga sau Dr. Who, la care se mai adaugă și rolurile din distribuția principală a serialelor The Responder, Ripper Street și In The Dark.

Din 2019 a început să o interpreteze pe Tissaia de Vries, mentor al lui Yennefer și rector Aretuza, o academie pentru femeile cu puteri magice.

Andrew Horton este actorul principal din serialul Netflix, Jupiter’s Legacy.

Originar din Manchester, Andrew și-a dorit încă din copilărie să devină actor. A studiat la Royal Welsh College of Music and Drama și a avut numeroase roluri în piese de teatru precum Merchant of Venice, Tartuffe sau Ring Ring. În 2021, și-a câștigat popularitatea grație rolului lui Brandon Sampson în serialul Jupiter’s Legacy, produs de Netflix și inspirat din benzile desenate cu același nume create de Mark Millar and Frank Quitely.

Andrew Horton va fi prezent la Comic Con pentru fotografii cu fanii, autografe și sesiuni de Q&A (panels) pe 20 și 21 aprilie.

În perioada următoare, Comic Con România va dezvălui noi nume de actori, plus alte atracții ale ediției ce va avea loc în perioada 19-21 aprilie. Mai multe informații, inclusiv prețurile biletelor sunt disponibile pe www.comic-con.ro

De-a lungul celor 11 ani, la Comic Con România, au participat numeroși actori cunoscuți de la Hollywood, dintre care îi amintim pe  Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Alfred Enoch (How to Get Away with Murder, Harry Potter), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.