Ce conțin micii din meniurile de la Kaufland? ANPC a publicat lista cu compoziția acestora

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a publicat o listă cu elementele care se regăsesc în micii din meniurile de la Kaufland Grill.

Te-ai gândit vreodată ce conțin, de fapt, micii din meniurile de la Kaufland Grill? Sunt printre cele mai consumate preparate de clienți, însă nu toată lumea cunoaște ce compoziție au micii.

Lista elementelor găsite de ANPC în micii de la Kaufland

Iiată mai jos ce conțin micii din meniurile de la Kaufland Grill.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a publicat o listă cu elementele care se regăsesc în micii din meniurile de la Kaufland Grill, dar și alți retaileri care comercializează astfel de produse.

Potrivit analizei efectuate de ANPC, s-au găsit arome la 40% dintre mitetii analizați. De altfel, ascorbat de sodiu și acid ascorbic s-au găsit la 32% dintre mici. Carminul și acetatul de sodiu s-au regăsit la 28% dintre mititei, iar la 20% dintre aceștia s-a descoperit nitrat de potasiu. Aroma de fum și monoglutamatul de sodiu au fost folosiți la 12% dintre micii analizați.

Citratul de sodiu s-a regăsit la 8% dintre micii analizați. S-a descoperit un procent de 4% de acid citric, lactat de sodiu, procolor, superfrich și izoascorbat de sodiu.

De altfel, micii conțin și E-uri sau alți aditivi, precum: E120, E232, E262, E300, E301, E316, E325, E330, E331, E500 și E621.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati