Ce conţine supa cremă de ciuperci de la Ikea

Mai multe nereguli au fost descoperite în zonele alimentare ale magazinelor Ikea din Băneasa și Pallady, inclusiv cu privire la conținutul supei creme de ciuperci.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a dat o amendă de 20.000 de lei.

Ce conţine de fapt supa cremă de ciuperci de la Ikea

Restaurantele din magazinele Ikea vindeau supă cremă de ciuperci cu mai puțin de 8% ciuperci. De fapt, ingredientul de bază este supa instant Knorr Supă cremă de ciuperci.

”Comercializarea unor produse (supă cremă de ciuperci), în unitatea proprie care, în urma verificării ingredientelor menționate pe etichetă și în fișa tehnică a produsului, a rezultat faptul aceasta provenea din Knorr Supă cremă de ciuperci (amestec de ingrediente pentru supă cremă de ciuperci), iar în lista de ingrediente de pe plic procentul de ciuperci reprezintă mai puțin de 8%”, a descris ANPC neregula constatată.
Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București (CPCMB) a hotărât să fie suspendate prestarea serviciilor și comercializarea de produse în zonele de servire a restaurantului și cafenelei din Ikea Pallady. În plus, comisarii au propus oprirea temporară a unității pe o durată de cel mult o jumătate de an.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati