Ce filme noi vedem la Cineplexx din 20 ianuarie

0
175

”Babylon”, ”Taximetriști” și ”Phoenix Har/Jar” rulează la cinematografele Cineplexx Băneasa şi Titan de vineri, 20 ianuarie.

 

BABYLON ( N15 )

PREMIERĂ: 20 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Dramă

DISTRIBUȚIE: Margot Robbie, Jovan Adepo, Brad Pitt, Jean Smart, Diego Calva, Li Jun Li

SINOPSIS:

O poveste despre ambiție exagerată și excese scandaloase, care urmărește ascensiunea și decăderea mai multor personaje în timpul unei epoci de decadență și depravare fără margini la începutul Hollywood-ului. 

 

TAXIMETRIȘTI ( N15 )

 PREMIERĂ: 20 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Maria Popistasu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu, Rolando Matsangos, Alexandru Ion

SINOPSIS:

O noapte. Zeci de povești. Un singur oraș.

Lică – taximetristul „știe-tot” – și Liviu – taximetristul „tace mult” – sunt prieteni buni, deși sunt complet diferiți, iar viziunile lor despre lume și viață nu se prea întâlnesc decât la shaormerie. Dar amândoi împărtășesc frustrarea de-a face o meserie care speră să le asigure un trai decent și poate niște economii până găsesc altceva mai bun.

 

PHOENIX HAR/JAR ( AG )

 PREMIERĂ: 20 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Documentar

DISTRIBUȚIE: Nicolae Covaci, Moni Bordeianu, Mircea Baniciu, Josef Kappl, Mani Neumann

 

SINOPSIS:

Phoenix. Har/Jar” reuneşte membrii formației din perioada de dinaintea plecării din 1977 şi punctează în cele 104 minute ale filmului momentele importante din cronologia tumultuoasă a trupei, de la primele apariții din 1962 sub numele de „Sfinții”, până în prezent, povestind, în premieră, întâmplările prin care au trecut în țară, relația cu Securitatea, momentele în care au hotărât să fugă din România şi cum au reuşit s-o facă, dar şi viața pe care au dus-o peste hotare înainte şi după Revoluția din ’89.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.