Ce modele de sandale se poartă în 2022

Vara a venit neașteptat de repede, iar ținutele tale de vară au nevoie de un refresh care să te facă să te simți pregătită pentru o lungă vară fierbinte. Vedeta unei ținute de vară a fost și vor rămâne sandalele. Dar ce modele se poartă, care sunt cele care îți avantajeaza piciorul?

Alegerea este mereu dificilă pentru că trebuie să te gândești când vine vorbe despre sandale de damă. Cu ce fel de rochiță le vei combina, la ce eveniment le vei purta, cu ce vei accesoriza ținuta, ce culoare sau formă să aibă? Un primul lucru pe care ar trebui să-l faci pentru a afla care sunt modelele anului 2022 la sandale pentru damă este să răsfoiești online printre sutele de modele noi de la Fashion Days și apoi să te hotărăști ce stil ți se potrivește.

Pentru anul acesta, marii designeri care dau tonul în modă recomandă culorile vii. Rosu aprins, galben viu, roz strident, portocaliu, lila sau verde sunt culorile acestui an. Dacă totuși nu te reprezintă aceste culori, atunci nu vei greși alegând culorile pastel.

Sandale elegante de vară cu toc

Modelele de sandale cu toc pe care le poți purta la o tinuta de seară elegantă, dar și modele de sandale cu toc mic sau cu toc gros numai bune de asortat la o ținută casual există în oferta tuturor magazinelor de profil. Tu trebuie să știi că în 2022 se poartă în continuare culorile metalice. Pentru perioadele toride de vara designerii ne recomandă sandalele intens accesorizate.

Sandale cu talpă groasă

Sandalele cu platformă înaltă rămân și ele în trendurile 2022. Asociază aceste tocuri cu o rochie midi îndrăzneață sau cu o rochie midi cu imprimeuri. Aceste sandale sunt mai ușor de purtat decât cele înalte, cu tocuri cui, datorită grosimii tălpii, fiind foarte confortabile. Să nu uităm nici de saboți căci fie vor rămâne la modă și anul acesta.

Sandale damă fără toc

Anul acesta au revenit puternic în tendințe sandalele sport, care trebuie să fie comode și în culori cât mai vii care merg de minune la blugi. Aruncă pe umeri și un rucsăcel și ești pregătită pentru o ieșire în oraș. Nu-ți face griji că ar putea fi grea alegerea acestuia.

rucsacFashion Days îți oferă atâtea modele și culori de rucsacuri de dama încât vei putea avea o opțiune pentru fiecare ținută casual pe care o vei purta.

Un alt model de sandale care se poartă anul acesta sunt sandale cu multe curele, înalte până la genunchi sau scurte pe glezna piciorului, sandalele gladiator revin în 2022. Când alegi modelele pe care le vei purta, ține minte că anul acesta accentul se pune pe culori și stilurile nonconformiste, mai puțin obisnuite.

Sandale dama accesorizate

Este ușor de observat că indiferent de cum se schimbă moda, sandalele de culoare neagra sau nude rămân in tendințe în fiecare an. Așa că anul acesta pe lângă sandale de dama de culoare neagra sau nude poți fi alege foarte bine și sandale în culori vii și cât mai țipătoare sau culori metalizate dar si sandale accesorizate pe gleznă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati